Yapay Zeka AraçlarıNvidia Audio2Face Açık Kaynak Olarak Kullanıma Sunuldu Yapay zeka destekli karakter animasyonu bugüne kadar kadar yalnızca yüksek bütçeli prodüksiyon stüdyoları için erişilebilir bir teknoloji olarak…Yazan:Safiye Aydın31.10.2025
Eğitim FırsatlarıBTK Akademi Yapay Zeka Eğitimleri: Ücretsiz 6 Yeni Eğitim Son yıllarda yapay zeka dünya genelinde teknoloji, eğitim, sağlık, ekonomi başta olmak üzere yaşamın her alanında köklü değişikliklere…Yazan:Safiye Aydın17.10.2025
RobotikAI Masaüstü Robot Emo Nedir? Nasıl Çalışır? Teknoloji dünyasında yapay zeka destekli robotlar hızla gelişiyor. Emo Robot ise bu gelişmelerin dikkat çeken son örneklerinden biri.…Yazan:Safiye Aydın03.10.2025
Yapay ZekaBankacılıkta Yapay Zeka Mevcut Düzeni Nasıl Değiştirecek? Finans sektörü, yapay zeka ile hızlanan teknolojik dönüşümlere en hızlı uyum sağlayan alanlardan biri. Son yıllarda bankacılıkta yapay…Yazan:Safiye Aydın19.09.2025
Doğal Dil İşlemeYapay Zeka AraçlarıClaude Yapay Zeka, Sohbetlerinizi Eğitiminde Kullanacak Günümüzde iş hayatından eğitime, günlük yaşamımızın bir parçası haline gelen yapay zeka araçları kimi zaman bazı tartışmaları da…Yazan:Safiye Aydın05.09.2025
GenelYapay Zeka AraçlarıMyLens AI Nedir? Ücretsiz Görselleştirme Aracı Kullanımı MyLens AI, fikirlerinizi ve içeriklerinizi daha anlaşılır ve etkileyici kılmak için en kullanışlı yapay zeka araçlarından biridir. Bu…Yazan:Safiye Aydın15.08.2025
Yapay Zeka AraçlarıRunway Aleph Video Modelini Duyurdu Üretken yapay zeka ile video üretiminde önemli bir pay sahibi olan Runway ML, en son Gen-3 Alpha GVFX…Yazan:Safiye Aydın08.08.2025
Yapay Zeka AraçlarıGoogle AI Studio Nedir, Nasıl Kullanılır? Google, yapay zeka teknolojilerindeki atılımlarını her geçen gün bir adım daha ileri taşıyor. Kullanıma sunduğu araçlar ile hem…Yazan:Safiye Aydın01.08.2025
Yapay ZekaYapay Zeka AraçlarıLovable AI ile 6 Adımda Kendi Uygulamanızı Geliştirin Hızla gelişen dijital dünyada hemen harekete geçmek ve en kısa sürede sonuca ulaşmak önem arz ediyor. Birkaç yıl…Yazan:Safiye Aydın25.07.2025
Teknoloji DünyasıYapay ZekaRunner H AI Nedir, Nasıl Kullanılır? 4 Adımlı Rehber Runner H AI, içerik üretimi ve otomasyonu için geliştirilen yapay zeka destekli bir platformdur. Özellikle sosyal medya gönderileri,…Yazan:Safiye Aydın18.07.2025